Zigortzaileak = Los castigadores / zuzendaria, Arantza Ibarra, Arandiak ere parte harturik, Alfonso Arandia ; gidoia, Arantza Ibarra - Arandia, Alfonso; Ibarra, Arantza (: Alokatu, 2011)
10 urteko umeen talde batek "Zigortzaileak" izeneko ezkutuko talde bat osatuko du, eskolako erasoekin nekatuta daudelako. Ikasle zirtzilenak zigortuko dituzte eta poliki-poliki ikastetxeko heroi bihurtuko dira. Haurrentzat bereziki aholkatua,