Mixina / [zuzendaria, Vincent Bal; aktoreak, Pierre Bos] - Bal, Vincent (: Tinko Filmeak, 2011)
Tibbie erreportaria da Kilendoom herriko egunkari batean. Bere lanpostua galtzeko zorian da bere izakera lotsatia dela eta kalera atera eta elkarrizketak egiteko gai ez delako. Bere nagusiak azken aukera eman eta gutxira Mixina andere xelebrea ezagutuko du.Mixina-k katuekin hitz egiteko gai da eta honek proposamen bat luzatzen dio: etxea eta janaren truke, herriko albiste interesgarrienak jakinaraziko dizkio Mixina-ren katu espioi sarearen eskutik.