Harritxu Maritxu! : denboraren makinaren abentura - Ane Monna, Oskola eta Karramarroi; Zelestino, Koldo; Dantzalamiak (Bilbo : Kurkuluxetan Kultur Elkartea, 2010)
Loreak, animaliak eta zuhaitzak pozik bizi ziren elkarrekin, baina egun batetik bestera, landareak zimurtzen hasi ziren animaliak tristatzen eta eguzkia amatatzen. Atzetik, zalantzarik gabe, Muturrandi gaiztoa dabil. Ai ene!, zer egingo dugu berriro gure natura berpizteko eta haur guztiok alai egoteko?Gure lagunak, Ane Monna, Oskola eta Karramarroik makinaren denbora duen doktore jakintsu bat ezagutzen dute. Baina zer topatuko dugu beste garai batzuetara heltzerakoan? Nori eskatuko diogu laguntza? Ausartuko zarete gurekin bidaiatzen? Jakina baietz, beraz,... sartu gurekin denboraren makinan eta esan ditzagun hitz majikoak: bagoaz, bagaude, munduan debalde!
Artista nagusiak: Rita Naveira, Izaskun Gabiña, Alaitz Argandoña...[et al.]
2010eko maiatzaren 9an Durangoko Kafe Antzokian grabatu zen
Idiomas: euskera
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema