Laban, mamu txikia : a zer beldurra! = Laban, el petit fantasma : quina por! ([S.l.] : Pack Mágic, 2014)
Laban, mamu txikia, bere familiarekin bizi da Morningsun gazteluan.Bere aitaren antzera, ingurukoak beldurtu nahi ditu, baina saiatu izanagatik ere ez du lortzen. Labolina, bere ahizpa, oso trebea da soinuak egiten, edozein soinu imitatzeko gaitasuna du. Gazteluan erregearen familia bizi da, eta erregearen semea, Michief printzea, Rufus haren txakurrarekin batera, Labanen lagun onenak dira. Protagonista den mamu txikiari, Labani, iluntasunak ematen dio beldurra.
Labanen istorioak LittleGhost pertsonaian du oinarria, Inger eta Lasse Sandbergek sortuak
Bi urtetik gorako haurrentzat gomendatua
Hizkuntza: jatorrizko bertsioa suedieraz, euskara eta katalan ; azpitit.: euskara, katalan, suediera
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema