Nire musika liburua 2 - Hajnóczy, Katalin; Astigarraga, Asier; Etxebarria Ayesta, Juan Manuel; Lauzirika, Alberto; Ríos, Alberto; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru ikastegia, 1994)
Bigarren urrats honetako 17 kantuotan, pentatonia lantzeaz ganera, modu maiorraren eta minorraren lehenengo zertzeladak emongo dira, bi pultsuko notak, kanon erritmikoak eta alkarrizketa musikalak landuko dira.
Haur Hezkuntza
Keywords: Musika -- -Ikasketa eta irakaskuntza; Musika -- Metodoak; Curriculumeko baliabideak; Partiturak