Nire musika liburua 2 / [aukera musikala, lehenengo itzulpena, moldaketa eta testuak, Katalin Hajnóczy, Alberto Ríos ; euskal edizioaren arduraduna, Alberto Lauzirika ; euskarazko itzulpena eta moldaketa, Juan Manuel Etxebarria, Asier Astigarraga] - Hajnóczy, Katalin (Labayru ikastegia, 1994)
Bigarren urrats honetako 17 kantuotan, pentatonia lantzeaz ganera, modu maiorraren eta minorraren lehenengo zertzeladak emongo dira, bi pultsuko notak, kanon erritmikoak eta alkarrizketa musikalak landuko dira.