Arrantzan / testua, Mitxel Murua ; marrazkiak, Julen Tokero - Murua, Mitxel (Pirritx eta Porrotx (Elkar, Katxiporreta), 2007)
Goiz batean Pirritx eta Porrotx arrantzara joan ziren Getariara kanaberak hartuta. Eta han bi lagun egin zituzten. Askotan interesgarriagoa baita lagunak egitea arrainak harrapatzea baino.