Matematikako problemak : batuketa, kenketa, biderketa eta zatiketa : [Lehen Hezkuntza 3] - García Blanco, Jesús; Goikoetxea, Josu; Areal, Irene (Etxebarri : Zubia, 2003)
Lan-koaderno honetan hainbat problema aurkituko dituzu, jarduteko eta berrikusteko. Gainera, horiek ulertzen eta ebazten ikas dezazun, problema batzuetan erantzuna osorik ematen dizugu eta beste batzuetan gida moduan erabili ahal izango dituzun zenbait galdera.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
2003-01-27
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak