Euskal Herriko Berpizkundea : Nafarroa - Fuente, José Luis De La; Rodríguez, Juan Pedro; Castillo Gabilondo, Alicia; Treku, Asier; Andueza, Xabier (Legazpi : Legazpi 10, 1998)
XVI. mendeko Nafarroako maisuek, Euskal Herriko maisuek bezalaxe, eraikuntzaren sendotasunari erreparatu zioten batgez ere. Ondo gorpuztutako handitasuna miresten zuten. Horregatik espazio zabalak uzten zituzten beren eraikuntzetan, eta harladuzko hormak eta harrizko gurutze-ganga korapilotsuak egiten zituzten.
DBH, 1.-4. mailak
EIMA programa 1997
Keywords: Euskal artea -- Historia; Errenazimentuko artea -- Nafarroa; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak