Euskal Herriko Berpizkundea : Araba - Fuente, José Luis De La; Rodríguez, Juan Pedro; Castillo Gabilondo, Alicia; Treku, Asier; Andueza, Xabier (Legazpi : Legazpi 10, 1998)
Berpizkundea gainerako euskal lurraldeetan baino gutxiago garatu zen Araben, arikitektura erlijiosoari dagokionez, batez ere. Baina arrasto ugari topa dezakegu garai hartan eliza zaharragoen berreraikitze eta birmoldaketetan.
DBH, 1-4 mailak
EIMA programa 1997
Keywords: Euskal artea -- Historia; Errenazimentuko artea -- Araba; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak