Non nago? - Slegers, Liesbet; Umerez, Nekane ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2007)
18 hilabetetik gorako haurrentzako liburu entretenigarria. Txikitxoei galderak egingo zaizkie, eta erantzunak orriak zabalduz aurkituko dituzte.
3 urtetik aurrera (Urdina)
Waar ben ik?
Letra larria
Azal hegalak ditu
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak