Euskal Herriko Barrokoa : Nafarroa - Fuente, José Luis De La; Rodríguez, Juan Pedro; Castillo Gabilondo, Alicia; Treku, Asier; Andueza, Xabier (Legazpi : Legazpi 10, 1998)
Arkitektura oso aberatsa eta apainketa ikusgarria sortu zuen arte-estiloa, barrokoa hain zuzen, XXVII. eta XVIII. mendeetan Euskal Herria ordena erlijioso askoren etorrerarekin sartu zen. Eta Nafarroan, konkretuki Lizarrako merindadean, arte-mota honen lehen urratsak egin ziren.
DBH, 1.-4. mailak.
EIMA programa 1997
Keywords: Euskal artea -- Historia; Arte barrokoa -- Nafarroa; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak