Alimaleko fantasiak - Dueso, Antton; Mattin; Ortiz Lopetegi, Agurtzane (Donostia : Elkar, 2006)
Alimalekoa, handia benetan, liburu honetan animaliek erakusten diguten fantasia. Hor daude: "Miss Ukuilu" antzara maitemindurik, hegan egiten ikasi nahi zuen "Joxemari" astoa, arrautza frijituak egiten zituen Mari Pili oiloa...
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Animalia gizatiarrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura