Alimaleko fantasiak / Antton Dueso ; marrazkilaria, I. Martiarena "Mattin" ; itzultzailea, Agurtzane Ortiz - Dueso, Antton (Xaguxar (Elkar), 2006)
Alimalekoa, handia benetan, liburu honetan animaliek erakusten diguten fantasia. Hor daude: "Miss Ukuilu" antzara maitemindurik, hegan egiten ikasi nahi zuen "Joxemari" astoa, arrautza frijituak egiten zituen Mari Pili oiloa...