Nire kuleroak - Lertxundi, Anjel; Olariaga, Antton (Donostia : Elkar, 2007)
Aitona Txomini ateratako argazkiak aho zabalik eta begiak arranpalo utzi ninduen. Jo eta ma. Baina ez nintzen horrela jarri argazki ona zelako. Edo aitona Txomin zineko galai bat baino guapoagoa atera zelako. Ez. Nire aitonak kulero txiki batzuk zeuzkan eskuan! Nire kulero txiki batzuk!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Familia harremanak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak