Supositorioak otsoarentzat - Meabe, Miren Agur; Eibar, Eider (Bilbao : Giltza, 2006)
Sukarra baduzu, eta eztul eta eztul eta eztul ari bazara, bi gauza gerta litezke: supositorio bat ipintzea, edo ez ipintzea. Ipintzen ez badizute, lasai, ez da ezer gertatzen . Baina supositorioa ipintzen badizute, bi gauza gerta litezke...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ametsak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak