Supositorioak otsoarentzat / [testuak, Miren Agur Meabe ; irudiak, Eider Eibar] - Meabe, Miren Agur (Tren urdina (Giltza), 2006)
Sukarra baduzu, eta eztul eta eztul eta eztul ari bazara, bi gauza gerta litezke: supositorio bat ipintzea, edo ez ipintzea. Ipintzen ez badizute, lasai, ez da ezer gertatzen . Baina supositorioa ipintzen badizute, bi gauza gerta litezke...