Izeko Mirenek lagun berria du / egilea, Goio Ramos ; marrazkilaria, Eider Eibar - Ramos Villanueva, Goio (Matxinsalto (Ibaizabal), 2005)
Izeko Mirenek lagun berria duelako haserre omen dago ama. Uxuek ez du ezertxo ere ulertzen: zergatik ote dabil umore txarrez egun osoan amatxo? Galde egiten duenean, ordea, erantzun bera jasotzen du beti; ez duzu ulertuko, baina...