Ane eta ahatetxoak - Lorenzo, Manuel R.; Erlich, Bernardo (Bilbo : A Fortiori, 2005)
Anarentzat, bizitza liburu bat zen, eta orriak gero eta azkarrago pasatzen ziren; gu oso harro geunden Anaz. Baina susmatzen genuen laster gauza garrantzitsuagoen azalpena jakin nahiko zuela, eta ez genekien erantzun egokiak aurkitzeko gauza izango ote ginen. Nola azaldu Anari neska adoptatua zela eta bere ama biak ez zirela bikote arrunta?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Familia harremanak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lesbianismoa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak