Metro bateko letrak / Julen Gabiria ; marrazkilaria, I. Martiarena "Mattin" - Gabiria, Julen (Xaguxar (Elkar), 2006)
Behin metroa gelditu egin zen bi geltokiren artean. Jendea urduritzen hasi zen. Orduan, gizon batek orritxo batzuk atera zituen, bakoitza letra batekin. Letra batek izen batera eramaten du, eta izen bat nahikoa da ipuin bat egiteko. Ipuinek lasaitu egiten dute jendea. Horixe gertatu zen metroan egun hartan.