Itsasoak ihes - Fernández Paz, Agustín; Solbes, Enric; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2005)
Rakeli asko gustatzen zaio itsasoa udan, hondartzara joaten denean, baina baita neguan ere, hondarrera olatuek ekartzen dituzten gauzen bila aritzen denean. Baina, halako batean, itsasoa desagertu egin da! Maleta magikoa, letra magikoaren ondoren, beste urrats bat da haurrak irakurketan aurreratzeko egiten duen bidean. Punta-puntako 15 idazlek eta beste 15 marrazkilarik egituratzen dute 6-7 urteko haurrentzako sail hau. Inprenta letra xehez idatziak.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ametsak; Itsaso eta ozeanoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak