Ohera, ez! / [testua] Victoria Bermejo ; [ilustrazioak] Miguel Gallardo - Bermejo, Victoria (Bai zera! (Alberdania), 2005)
Nork ez ditu haurren gerra-deiak entzun... Ezagunenetan oinarria hartu eta egin dira BAI ZERA! bilduma honetako aleak. Ipuin jostagarriak ageri dira eta gainera konponbideak ematen dituzte. Ezin utzizko bilduma bat, familiako bakoitzak bere burua bertan ispilatuta ikusteko