Sara galdezka ari da - Alapont, Pasqual; Gubianas, Valentí; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2005)
Sarak ahizpatxo bat izan du. Familia guztia poz-pozik dago, baina Sarak ez du ezer ulertzen. Zergatik du hain ile gutxi? Gurasoek gutxiago maitatuko al dute orain bera? Eta, batez ere, nondik atera da? Maleta magikoa, letra magikoaren ondoren, beste urrats bat da haurrak irakurketan aurreratzeko egiten duen bidean. Punta-puntako 15 idazlek eta beste 15 marrazkilarik egituratzen dute 6-7 urteko haurrentzako sail hau. Inprenta letra xehez idatziak.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Anai-arreba baten jaiotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak