Irakurketako biten gida : 1. programa - Estalayo, Victor; García, Marina; Otaegi Azkune, Edurne; Umerez, Nekane; Vega, Mª Rosario (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2001)
Gidaliburu hau Domanen metodologian oinarritu eta Ibaizabalek kaleratu duen materiala erabiliz haurrei irakurtzen irakasteko asmoa duten hezitzaileei zuzendua dago.
2000.12.20
Haur Hezkuntza
Keywords: Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak