Irakurketako biten gida : 1. programa / [egileak, Víctor Estalayo, M Rosario Vega, Marina García ; testuaren moldaketa, Nekane Umerez, Edurne Otaegi] - Estalayo, Victor (Irakurketako bitak, 2001)
Gidaliburu hau Domanen metodologian oinarritu eta Ibaizabalek kaleratu duen materiala erabiliz haurrei irakurtzen irakasteko asmoa duten hezitzaileei zuzendua dago.