Hiru txerriren txerrikeriak - Ramos, Mario; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2005)
Koldo otsokumea txerrien eskolan hasi da. Ipuin honek desberdin izateagatik marginatu batek pairatzen duen egoera larriaren berri ematen digu.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eskola-jazarpena; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak