Hiru txerriren txerrikeriak / [testua eta marrazkiak] Mario Ramos ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen zerbitzuak] - Ramos, Mario (Ttarttalo, 2005)
Koldo otsokumea txerrien eskolan hasi da. Ipuin honek desberdin izateagatik marginatu batek pairatzen duen egoera larriaren berri ematen digu.