Kixmi elurpean - Egaña, Arrate (Donostia : Elkar, 2006)
Urtezahar-gaua: bere bizitza aldatu egin behar duela erabaki du Pellok, koadrilarekin biltzera atera aurretik. Ez daki ondo zer-nolako zoramena biziko duen gau horretan zehar, zenbateraino aldatuko diren -berak uste ez bezala- bere bizimodua eta munduaren ikuspegia.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak