Zigarrotxoa ahoz aho / Antton Kazabon - Kazabon, Antton (Ipotxak eta erraldoiak (Desclée de Brouwer), 2005)
Mizel ez oso gustura bizi. Aitak asko edaten du eta etxean ez da eroso sentitzen. Lagunak utzi eta zerbaiten bila abiatzen da. Lagun berriekin erretzen hasten da, edaten... Herriko mingain luze eta mizto gaiztoek ez diote asko laguntzen. Baina eskerrak baduen lagun on bat, oso laguna duen norbait.