Nikolas txikiren historia ezezagunak. 1, Itzulera - Goscinny (1926-1977); Sempé; Navarro, Koro; Zabaleta, Josu (Donostia : Elkar, 2008)
Orain arte liburuetan argitararu ez diren Nikolas Txikiren historiak dira honako hauek. Laurogei abentura dira guztira, hiru liburutan banatuta. Lehenengo honetan hogeita zortzi agertzen dira. Goscinny eta Sempé umorista bikainek asmatu eta frantses literaturako maisu-lan bilakatu den eskola-ume ezagun honen sagaren luzagarri dira.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Eskola -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura