Gaueko ortzadarra - Arana, Aitor; Felices, María ([S.l.] : Ibaizabal, 2005)
Leire ametsetan ari zen eta bazekien ametsetan ari zela, askotan izaten zuelako amesgaizto hura. Beti bezala, auto gorri hegalari batean zihoan gidari, gauez, hiri argiztatuaren gainean. Larri zebilen, ezagutzen ez zituen neska-mutiko batzuengandik ihesi zihoalako. Zer nahi ote zuten? Zergatik zetozkion atzetik, ezagutzen ez bazituen?
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Ametsak; Heriotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak