27 ipuin zopa hartzeko - Wölfel, Ursula (1922-2014); Anrich-Wölfel, Bettina; Erkizia, Lola; Davot, Monique (Irun : Alberdania, 2005)
27 ipuin labur. Irakurtzeko atseginak eta kontatzeko errazak. Irribarrea ezpainetan. Behin batean haur batek ez zuen zoparik hartu nahi. Amak esan zion: 'hartuko duzu ba!'. Eta haurrak esan zion: 'Oso beroa dago!'. Amak koilararekin nahastu eta bazterretik hartu zuen zopa ufa eginez. 'Orain ez dago bero'. Haurrak, ordea, burua ezker-eskuin mugitu eta esan zuen: 'Orain ez nago goseak. Ez dut jan nahi. Jolas egin nahi dut'. Orduan amak zer egingo, eta ipuina kontatzen hasi zitzaion.
8 urtetik aurrera (gorria)
Siebenundzwanzig suppengeschichten
Keywords: Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura