Koloretxo - Kazabon, Antton; Moska Taldea (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2005)
Koloreko panpina da, txotxongiloko panpin koloretsua. Baina Laño neska ttikiak bizia ematen dio, ahotsa. Lañori esker, Koloretxok egiazko mutikoa ematen du. Txurio berriz, bion laguna da. Gustura dabiltza hirurak batetik bestera. Egun batean ordea, Koloretxok ahotsa galduko du, mutu geratuko da.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Panpinak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura