Koloretxo / Antton Kazabon ; Moska Taldearen marrazkiak - Kazabon, Antton (Ipotxak eta erraldoiak (Desclée de Brouwer), 2005)
Koloreko panpina da, txotxongiloko panpin koloretsua. Baina Laño neska ttikiak bizia ematen dio, ahotsa. Lañori esker, Koloretxok egiazko mutikoa ematen du. Txurio berriz, bion laguna da. Gustura dabiltza hirurak batetik bestera. Egun batean ordea, Koloretxok ahotsa galduko du, mutu geratuko da.