Printze txiki-txikiaren itzulera - Igerabide, Juan Kruz; Villate, Agurtzane (Iruñea : Pamiela, 2005)
Ez nuen horrelakorik espero. Loreontzi batean, lorearen azpian ikusi dut: iratxo txiki-txiki bat; ipurtargiek bezala argi egiten du; inoiz ez dut hain iratxo txikirik ikusi. Oso arraro jantzirik dago: ile horia du, jaka luze gorria, ezpata gerrian... -Zu, inondik ere...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Printzeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura