Dedi mago ospetsua / J.K. Igerabide ; [marrazkiak] Julen Tokero - Igerabide, Juan Kruz (Txan magoa, 2005)
Txan Magoa traste zaharrak saltzen zituzten denda zahar berezi batera sartu zen behin. Traste zaharrak magikoak dira askotan, eta hala gertatzen da ipuin honetan. Txan, nola ez zekiela, Egipto zaharrean agertu zen bat-batean. Han faraoia ezagutu zuen eta baita mago handi bat ere: Dedi magoa, inoiz izan den magorik handiena.