Tximeleta / Svetlana Tiourina ; [euskarazko itzulpena, Ane Erroteta] - Tiourina, Svetlana (Haurren aurrenak (Hiria), 2005)
Txakurrak tximeleta nahi luke izan. Hegan egiteko. Saiatzen da baina alferrik.