Lore horia - Schupp, Renate; Sacré, Marie-José; Erroteta, Ane (Donostia : Hiria, 2005)
Lorezainak belar txarrak ateratzen ditu, baina lore horia ez da belar txarra. Printzesak zainduko du lore horia
6 urtetik aurrera (urdina)
Die Gelbe Blume
Keywords: Printzesak; Naturarekiko maitasuna; Loreak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak