Lore horia / Renate Schupp ; Marie-José Sacré ; [euskarazko itzulpena, Ane Erroteta] - Schupp, Renate (Haurren aurrenak (Hiria), 2005)
Lorezainak belar txarrak ateratzen ditu, baina lore horia ez da belar txarra. Printzesak zainduko du lore horia