Gorputz osorako poemak - Igerabide, Juan Kruz; Odriozola, Elena (Bilbo : Aizkorri, 2005)
Nire gorputza atzo gorrixka da eta ni bakarrik kabitzen nai, nire gorputza bihar zimurra da eta egun batean ihesi joango naiz... ... eta joan artean bertan bizi naiz
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Giza gorputza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura