Katu guztiak ez dira gaiztoak - Genua, Enkarni; Lucas, Jesus (Donostia : Erein, 2005)
Azken eta Putz dira antzerki honetako xagu lagunak. Bizkiak dira eta marramiau katuarekin beldurtuta bizi dira. Behin, ordea, Ipurtargi pasatu zen Marramiau katuaren aldamenetik eta ikusi zuten ez ziola ezertxo ere egin. Handik aurrera Marramiaurekin hobeto konpondu ziren.
6-7 urte bitartekoentzat (urdina)
Keywords: Katuak; Saguak; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura