Elurrezko panpina - Genua, Enkarni; Lucas, Jesus (Donostia : Erein, 2005)
Eskolako haurrek elurrezko panpina bat egitea erabaki dute. Panpina hotzez zegoen eta jantzi egin zuten, baina hainbesterainoko zen hotza, eguzkiari deitu ziotela berotzeko. Baina eguzkiak urtu egin zuen panpina.
6-7 urte bitartekoentzat (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Elurra; Lagun-taldeak; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura