Nino pailazoa - Battut, Éric; Erroteta, Peru (Donostia-San Sebastián : Hiria, 2005)
Nino pailazoa ez dago pozik. Ez du pailazo izaten jarraitu nahi, baina laster konponduko da guztia...
6 urtetik aurrera (urdina)
Clown Nino
Keywords: Zirkua; Pailazoak; Autoestimua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak