Nino pailazoa / Eric Battut ; [euskarazko itzulpena, Peru Erroteta] - Battut, Éric (Haurren aurrenak (Hiria), 2005)
Nino pailazoa ez dago pozik. Ez du pailazo izaten jarraitu nahi, baina laster konponduko da guztia...