Beñat eta hodeiak - Riba i Roca, Sió; Rovira, Francesc; Olano, Antton (Donostia : Ttarttalo, 2005)
Beñat leihotik begira dago, amonak merienda prestatu bitartean.
0-3 urte (urdina)
En Nico i els núvols
Keywords: Elikadura -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura