Beñat eta hodeiak / testua, Sió Riba ; marrazkiak, Francesc Rovira ; [itzultzailea, Antton Olano] - Riba i Roca, Sió (Sirenatxoak (Ttarttalo), 2005)
Beñat leihotik begira dago, amonak merienda prestatu bitartean.