Kamile sendagilearengana doa - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Kamilek ez du sendagilearengana joan nahi. Beldur da hark zizta egin eta mina emango ote dion. Bere hartz txikiak lagundu egingo dio egoera gainditzen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gaixotasunak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak