Kamile sendagilearengana doa / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2007)
Kamilek ez du sendagilearengana joan nahi. Beldur da hark zizta egin eta mina emango ote dion. Bere hartz txikiak lagundu egingo dio egoera gainditzen.