Kamile ametsetan - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Kamilek amesgaizto bat izan du bart gauean. Amets horretan bere hartx txikia oso gaiztoa zen eta Kamileren bonboiak jan, bere marrazki guztiak apurtu eta jostailuak hausten zituen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ametsak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak