Kamile ametsetan / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2007)
Kamilek amesgaizto bat izan du bart gauean. Amets horretan bere hartx txikia oso gaiztoa zen eta Kamileren bonboiak jan, bere marrazki guztiak apurtu eta jostailuak hausten zituen.